Kennisgevingen over handelsmerken

Gedeponeerde handelsmerken en dienstmerken zijn de eigendom van hun respectieve eigenaar.

App Store, Apple, Finder, iCloud, iTunes, Launchpad, Mac, macOS, OS X en Touch ID zijn handelsmerken van Apple Inc.

IOS is een gedeponeerd handelsmerk of handelsmerk van Cisco Systems, Inc. en/of diens dochterondernemingen in de Verenigde Staten en bepaalde andere landen.

Android, Firebase, Google en Google Play zijn handelsmerken van Google LLC.

Microsoft en Windows zijn handelsmerken van de Microsoft-bedrijvengroep.

JavaScript is een gedeponeerd handelsmerk van Oracle en/of diens dochterondernemingen.

Intel is een handelsmerk van Intel Corporation in de V.S. en/of andere landen.

"WireGuard" en het "WireGuard"-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Jason A. Donenfeld.